Rzr® S 900 EPS
* Voertuig kan worden afgebeeld met optionele accessoires . Aan deze foto kunnen geen rechten worden ontleend.

Overzicht

PROSTAR®-MOTOR 900 CC

Ondanks zijn beperkte spoorbreedte, die u nodig heeft op zeer smalle paadjes, hebben wij geen concessies gedaan aan de prestaties. Dit voertuig is net zoals de RZR S 900, uitgerust met een ProStar®-motor 900 cc met dubbele nokkenas, 4 kleppen per cilinder en een elektronisch benzine-injectiesysteem. Het koppel werd met 14% verbeterd en hij heeft 40% meer vermogen vergeleken met de RZR 800 cc.

VERBETERDE GEWICHT-PRESTATIEVERHOUDING

verhouding tussen het gewicht en de prestaties werd verbeterd om adembenemende versnellingen te genereren en de bestuurder rijsensaties te bieden die ongekend zijn voor deze categorie.

DE GROOTSTE VERSNELLING BINNEN ZIJN CATEGORIE

Dankzij de ProStar®-motor 900 cc is de nieuwe RZR 900 20% sneller dan de RZR 800. Achter zijn stuur ervaart u sensaties die u nooit achter dit model had vermoed.

EEN ONGEËVENAARDE OPHANGING

De combinatie van de dubbele wielophanging en de ZF Sachs Chocs-schokdempers met verstelbare veervoorspanning zorgt voor een langere veerweg (25,4 cm) die het rijgedrag en -comfort ten goede komt. Dankzij deze verstelbare schokdempers past u de ophanging aan aan het terrein, uw snelheid, het gewicht aan boord enzovoort. In combinatie met het nieuwe ophangingsgeometrie is de nieuwe RZR 900 klaar om alle parcours, paden en duinen ter wereld onveilig te maken met maximale efficiëntie en comfort.

BODEMVRIJHEID: 27.9CM

27,9 cm bodemvrijheid is ideaal om vlot over rotsachtige paden te rijden met maximale efficiëntie en comfort.

VERLENGDE WIELBASIS VOOR MEER VEILIGHEID EN COMFORT

De wielbasis van de nieuwe RZR 900 is 5 cm langer. De dubbele voor- en achterwielophanging zorgen voor betere prestaties en verbeterde stabiliteit en veiligheid bij hoge snelheid.

COMPACT MODEL

Omdat de RZR 900 minder breed is, geeft hij de concurrentie moeiteloos het nakijken. Met een breedte van slechts 127 cm heeft hij dezelfde afmetingen als een quad.

VERBETERDE SPOORBREEDTE

De RZR 900 heeft 7 cm meer spoorbreedte. Dit draagt bij aan verbeterde stabiliteit in de bochten. Het model is tegelijkertijd geschikt voor smalle en kronkelige paden.

INTEGRALE AWD-AANDRIJVING

Er bestaat geen betere aandrijving dan het systeem met integrale tractie op de vier wielen dat naar wens kan worden geactiveerd. U hoeft alleen maar de AWD-modus te activeren. Daarop detecteert dit exclusieve systeem de glijweg van de achterwielen en geeft het automatisch de twee voorwielen het volledige beschikbare koppel.

KORTE DRAAICIRKEL EN VERBETERDE STUURINRICHTING

De RZR 900 heeft een kortere draaicirkel om gemakkelijker over smalle en kronkelige paden te navigeren. Dankzij de verbeterde stuurinrichting - deze reageert 20% sneller - is de nieuwe RZR 900 ongelofelijk nauwkeurig bij het veranderen van richting.

COMFORTABELE EN GEVOERDE KUIPSTOELEN

Polaris heeft nieuwe kuipstoelen ontwikkeld die nog comfortabeler en handiger zijn. Dankzij de 50% extra voering en de toepassing van een nieuwe filmtechnologie, kan vocht bij regen minder snel in de stoel dringen. Zo blijft de stoel ook tijdens lange dagen toeren droog en rijdt u comfortabeler.

VERBETERDE ERGONOMIE

De nieuwe cockpit van de RZR 900 is met zijn grotere beenruimte geschikt voor elke lichaamsbouw en biedt de inzitten daarmee meer comfort.

STANDAARD PORTIEREN

De RZR 900 is voorzien van standaard portieren die speciaal zijn ontworpen met het oog op meer elleboogruimte. Ze bieden ook een betere bescherming bij ernstige botsingen. De klink is bijzonder robuust en zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de cockpit. Hij kan met één hand worden geopend en zonder om te kijken worden gesloten. Daarnaast verlenen deze portieren de nieuwe RZR 900 een sportieve, moderne maar tegelijkertijd toch ook agressieve look die veel weg heeft van die van zijn voorgangers.

VERWIJDERBARE VLOERPLUGGEN

Voor een snellere en efficiëntere reiniging werden er pluggen in de vloer gemonteerd. Zo kunt u sneller modder en ander vuil uit de cockpit verwijderen.

Homologaties & kleuren

Homologaties

Tractor - 2 places - Vanaf : 16.990 00 €

Beschikbare kleuren

RZR® 900
RZR® S 900 EPS

KIES JOUW QUAD

RZR 570 - Internal Compare Image

Specificaties

MOTOR & TRANSMISSIE
Type Een cilinder 4-takt DOHC
Cilinderinhoud 875cc twin
Brandstofsysteem Elektronische brandstofinjectie
Afoeling Vloeistof
Versnellingsbak Automatisch PVT P/R/N/L/H
Aandrijfsysteem AWD/2WD/ differentieel/
Remsysteem motor /controle bij afdalen
OPHANGING
Voorwielophanging Dubbele A-Arm reis 25,4 cm
Achterwielophanging Volledig onafhankelijk met progressieve actie met stabilisatorstang, met veerweg van 25.4 cm
REMMEN
Voor/achter remmen 4 schijfremmen met twee zuigers remklauwen
Parkeerrem Parkeren in versnelling + Handrem
BANDEN / WIELEN
Voorwielen 26 x 8-12
Achterwielen 26 x 9-12
Wielen afgestempeld Staal
AFMETINGEN
Wielbasis 200,7 cm
Netto gewicht 520.7 kg
Afmetingen (l x b x h) 266,7 x 127 x 176.5 cm
GZithoogte
Brandstofcapaciteit 27.4 L
Afmetingen laadbak (l x b x h) 52.5 x 94 x 20 cm
Capaciteit van laadbak of bagagerekken voor/achter 136.1 kg
Trekvermogen op de weg / off-road 225 kg / 680 kg
Ruimte voor trekhaak Aanwezig
EIGENSCHAPPEN
Opbergsysteem Lock & Ride
Instrumenten snelheidsmeter, odometer, toerenteller, tripmeter, urenteller, controlelampje grote lichten, schakelindicator, brandstofmeter, waarschuwingslampjes (temperatuur, accu), gelijkstroomstekker.
Homologatie EU tractor T3B - 2 zitplaatsen

KENMERKEN

TOEREN

AVONTUUR

RACING

BEDRIJFSVOERTUIG

Gallerij

CONFIGURATOR

Configurer votre RZR


Vind een dealer